slider1
3 kapu
2 kapu

Rólunk

rolunk-1

Cégünk családi vállalkozás, amely 1998 óta nyújt professzionális kaputechnikai szolgáltatásokat megrendelői számára Nagykanizsán és környékén.

Szőts Árpád vagyok, tulajdonos. Pályafutásomat a MÁV-nál kezdtem, ahol sorompókkal, illetve automatizálással foglalkoztam; innen egyenes út vezetett a Szőts kaputechnika megalapításához.

Kezdetben egyedül vezettem a céget, fiam, Szőts Dávid néhány éve csatlakozott hozzám. Dávid az én kezem alatt magas szintű szakmai tudást sajátított el, így mára már Ő is fontos tagja a vállalkozásnak.

rolunk-2

A cég működésének első éveiben kizárólag kertkapuk, garázskapuk beépítésével és az ezekhez tartozó kapunyitók telepítésével foglalkoztunk, azonban a modernebb készülékek elterjedtével szolgáltatásainkat is egyre szélesebb körre terjesztettük ki. Ennek köszönhetően ügyfeleink most már kaputelefonok, illetve napelemek beépítését is kérhetik tőlünk.

rolunk-3

Üzletpolitikánk legfontosabb pillére, hogy igyekszünk lépést tartani az új trendekkel, melynek érdekében folyamatosan képezzük magunkat, tájékozódunk, hiszen elengedhetetlen számunkra, hogy lakossági és céges ügyfeleink magas színvonalú, professzionális segítséget kapjanak tőlünk a kaputechnika minden területén.

Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlenül az oldalon keresztül a Kapcsolat menüpont alatt!