slider1
3 kapu
2 kapu

Szolgáltatásaink

Cégünk családi vállalkozás, amelyben apa és fia arra törekszünk, hogy több éves szakmai tapasztalatunkkal minőségi szolgáltatást nyújtsunk lakossági és céges megrendelőink számára egyaránt.

Munkánk során minden megrendelőnk számára igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat megtalálni, így bátran támaszkodhat ránk, ha garázskaput, ipari garázskaput, kertkaput, sorompót, automata ajtót, ipari szalagfüggönyöket, napelemet, illetve kaputelefont szeretne beszereltetni.

Munkáinkra természetesen garanciát is vállalunk, amelyről munkatársainknál érdeklődhet telefonon, e-mailben vagy személyesen bemutatótermünkben. Minden általunk forgalmazott kapunyitó berendezésre a gyártó által vállalt garanciát vállaljuk.

Kertkapuk, kerítések

Közel 20 éves fennállásunk óta több céggel is meglehetősen jó partneri kapcsolatot sikerült kialakítanunk. Ennek köszönhető, hogy megrendelőink a Hörmann, a Nice, a Sommer, a Record és a BFT termékek széles választékából válogathatnak nálunk is.

lakossági garázskapu

Az előzetesen kiválasztott kaput munkatársaink a helyszínre szállítják, és a lehető legnagyobb precizitással üzembe helyezik így biztosítva Önnek a kényelmes, egyszerű és praktikus használatot.

rolunk

Cégünk vállalja kovácsoltvas kerítések, kerti kapuk, kétszárnyú, toló- és úszókapuk gyártását is, amelyet természetesen a megrendelő igényeinek megfelelően alakítunk ki. Vállaljuk továbbá lemez, szendvicspanel borítású, fahatású kapuk, illetve kerítések elkészítését is, melyek az ügyfél kívánságai szerint összhangban lehetnek a garázskapuval is. Egyéni kéréseivel is bátran forduljon hozzánk!

Ipari szalagfüggönyök

Rendkívül fontosnak tartjuk a már üzembe helyezett kapuink tervszerű karbantartását, illetve időszakos felújítását a minél hosszabb használat érdekében, így ha szeretné igénybe venni állapotmegőrző szolgáltatásunkat, a „Kapcsolat” menüpont alatt pár kattintással megteheti.

Kertkapuk, kerítések

A hiba bejelentését követően munkatársaink 24 órán belül a rendelkezésére állnak munkanapokon, és a helyszínre kiérkezve, egy gyors felmérés után elvégzik a szükséges javításokat, esetleges alkatrész cseréket.